زیبـایـیزیباییکیمیای هستی (سبک زندگی)مراقبت از پوست و مو

با این ٩ روغن طبیعی فوق العاده برای پوست آشنا شوید

همه ما می‌دانیم روغن‌های طبیعی آثار بسیار زیادی بر روی پوست خواهند داشت و برای داشتن پوستی زیباتر می‌توانیم از این روغن‌ها استفاده کنیم. در ادامه همراه ما باشید تا از تاثیر این روغن‌ها بر روی پوست و ۹ روغن طبیعی برگزیده برای پوست بیش تر بدانیم.

گاهی انتخاب کردن روغن مناسب از میان روغن‌های طبیعی که هرکدام خواص متفاوتی دارند، کار بسیار سختی است. پیشنهاد می‌شود برای مراقبت‌های روزانه از صورت و پوست خود، از با کیفیت ترین روغن‌های طبیعی استفاده کنید. فراموش نکنید محصولی که کیفیت بالایی داشته باشد ارزان نخواهد بود.

  • روغن هسته انگور

یکی از سبک ترین و کم چگالی ترین روغن‌ها در میان روغن‌های طبیعی، روغن هسته انگور است. بر روی محصولات آرایشی که حاوی این روغن هستند، عبارت Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil را می‌توانید ببینید. این روغن با له کردن هسته انگور تهیه می‌شود. درون این روغن مقدار زیادی آنتی اکسیدان، مواد گیاهی مغذی و یک نوع اسید چرب بسیار با ارزش به نام  اسید لینولئیک وجود دارد.

روغن هسته انگور با خاصیت جذب بالا، چربی کمی‌بر روی پوست باقی می‌گذارد. این روغن به دلیل داشتن آنتی اکسیدان  ها با رادیکال‌های آزادی که موجب پیری پوست می‌شوند مبارزه می‌کند و به همین دلیل در محصولات مراقبت از پوست مانند سرم‌ها و روغن‌های صورت استفاده می‌شود.

  • روغن کاملیا

این روغن از تخم و برگ گل کاملیا در ژاپن، تهیه می‌شود. روغن کاملیا خیلی سریع جذب پوست شده و ظاهری بی نقص به پوست می‌دهد.

روغن کاملیا حاوی آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین E،امگا ٣، امگا ۶ و امگا ٩ می‌باشد، به همین دلیل با رادیکال‌های آزاد به خوبی مبارزه خواهد کرد. روغن کاملیا که به دلیل حفظ رطوبت و کم کردن چروک‌ها در محصولات مراقبت از صورت به کار می‌رود و برای انواع پوست مناسب است.

روغن کاملیا برای پوست‌های حساس، خشک و مستعد پیری مناسب است و در محصولات آرایشی و بهداشتی حاوی این روغن عبارت Camelia Sinensis (Camellia) Oil دیده می‌شود.

  • روغن تامانو

روغن تامانو که از درخت‌های تامانوی موجود در ماداگاسکار تهیه می‌شود با ترکیب غنی و چگالی بالایی که دارد یک نرم کننده ی بسیار عالی به شمار می‌رود. در محصولات حاوی روغن تامانو می‌توانید عبارت Calophyllum Inophyllum (Tamanu) Oil را ببینید. این روغن تسکین دهنده پوست بوده و خراش‌های سطحی را درمان می‌کند و یک صده است که توسط ساکنان جزایر گرمسیری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن تامانو برای مرطوب کردن پوست‌های خشک بسیار مناسب بوده و برای پوست‌های حساس نیز بسیار کارآمد است.


مقاله مرتبط : چگونه می‌توان از روغن نارگیل برای درمان جوش استفاده کرد؟

  • روغن فندق

این روغن به راحتی جذب پوست شده و به دلیل داشتن خواص نرم کنندگی در محصولات آرایشی و بهداشتی بسیار کاربرد دارد. روغن فندق برای انواع پوست مناسب بوده و با ترکیبات سبک خود باعث نشاط پوست‌های خشک می‌شود.

  • روغن هسته زرد آلو

روغن هسته زرد آلو از روغن‌های با ارزشی است که در دنیا طرفداران بسیاری دارد. روغن هسته زرد آلو با چگالی پایین، سریع جذب پوست شده و حاوی ویتامینA  و اسید چرب طبیعی به نام اسید اولئیک بوده و برای انواع پوست مناسب است. در محصولات حاوی روغن هسته زرد آلو می‌توانید عبارت Prunus Armeniaca (Apricot) Kernel Oil را ببینید.

  • روغن آواکادو

روغن آواکادو از میوه ی آواکادو تهیه می‌شود و برای زیبایی بسیار مفید است. روغن آواکادو با اسیدهای چرب اشباع نشده، آنتی اکسیدان‌ها، ویتامین‌هایA، B۱، B۲، D و E موجود در خود، در محصولات مرطوب کننده و ضد پیری مورد استفاده قرار می‌گیرد.

این روغن مناسب پوست‌های خشک بوده و چگالی متوسطی دارد. در محصولات حاوی این روغن می‌توانید عبارت Persea Gratissima (Avocado) Oil را ببینید.

  • روغن آفتاب گردان

شاید تصور کنید روغن آفتاب گردان بیش تر در روغن‌های مخصوص پخت و پز کاربرد خواهد داشت؛ اما این روغن در محصولات آرایشی و بهداشتی نیز استفاده می‌شود.

روغن آفتاب گردان حاوی مقدار زیادی ویتامین‌های A، B، D  و E است و خیلی سریع جذب پوست نمی‌شود. از آن جایی که این روغن بسیار چرب است، بهتر است برای پوست‌های خشک استفاده شود.

بر روی محصولات حاوی این روغن عبارت Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Ol دیده می‌شود.

  • روغن جوجوبا

روغن جوجوبا یکی از با ارزش ترین روغن‌های موجود در دنیا است و در محصولات حاوی این روغن می‌توانید عبارت Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil را ببینید. روغن جوجوبا چگالی بالایی دارد؛ اما سریع جذب پوست می‌شود و در نرم کننده‌ها به ویژه محصولاتی که ترکیباتی مانند چربی طبیعی پوست (سبوم) دارند مورد استفاده قرار می‌گیرد.

روغن جوجوبا  به عنوان مایع طلایی در صنعت لوازم آرایشی و بهداشتی و محصولات مراقبت از پوست شناخته می‌شود ومحصولاتی که حاوی مقدار زیادی روغن جوجوبا باشند قیمت بسیار بالایی دارند.

این روغن زمانی که به تنهایی مورد استفاده قرار بگیرد حس سنگینی، چربی و چسبندگی به پوست می‌دهد. روغن جوجوبا با ترکیبات شبیه به چربی طبیعی پوست، مانند یک لایه ی طبیعی روی پوست را پوشانده و ظاهری صاف به پوست می‌بخشد.  این روغن حاوی اسیدهای چرب و آنتی اکسیدان‌ها و ویتامین E بوده و باعث درخشش و نرمی‌پوست می‌شود.

  • روغن زیتون

روغن زیتون از دوران رومی‌ها به مدت صدها سال است که در منطقه ی دریای مدیترانه و اژه به عنوان مایع طلایی برای مراقبت از پوست و مو شناخته شده و مورد استفاده قرار می‌گیرد. این روغن با خاصیت نرم کنندگی که دارد در محصولات مراقبت از پوست به عنوان ماده ی مغذی و نرم کننده استفاده می‌شود. در محصولات حاوی روغن زیتون عبارت Olea Europaea (Olive) Fruit Oil دیده می‌شود.


مقاله مرتبط : روغن زیتون و خواص بی نظیر آن برای زیبایی

نکاتی که هنگام انتخاب روغن‌های طبیعی و یا محصولات حاوی آن‌ها باید در نظر داشته باشید:

نکاتی وجود دارد که هنگام انتخاب روغن‌های طبیعی و یا محصولات حاوی آن‌ها باید به آن‌ها توجه کنید:

  • در بیش تر لوازم آرایشی و بهداشتی از چندین روغن طبیعی استفاده می‌شود که انتخاب از میان آن‌ها بستگی به واکنش پوست تان خواهد داشت.
  • برای این که متوجه شوید درون محصولات از روغن‌های طبیعی استفاده شده است یا خیر، حتما ترکیبات آن‌ها را به دقت مطالعه کنید. دقت کنید که روغن‌های طبیعی با روغن‌های غیر طبیعی مانند روغن‌های معدنی رقیق نشده باشند.
  • اگر می‌خواهید از روغن و یا ترکیبات روغنی به تنهایی استفاده کنید، حتما روغن‌هایی با بهترین کیفیت را انتخاب کنید.
برچسب ها

سپیده صالحی

سپيده هستم؛ دانش آموخته كارشناسي ارشد، رشته پژوهش هنر. عاشق تدريس كردنم. به هنر، ادبيات و تاريخ باستان علاقه مندم و سال ها در زمينه نقاشي موزاييك فعاليت كردم.

نوشته های مشابه

1 دیدگاه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.

بستن
بستن

بلوک تبلیغ حذف شد

با غیرفعال کردن بلوک تبلیغات از ما حمایت کنید.